Los Hotel

Moskova
Los Hotel Genel
Los Hotel Genel
Los Hotel Öne Çıkan Resim
Los Hotel Dış Mekan
Los Hotel Dış Mekan
Image More +36 fotoğraf
Los Hotel
Taimyrskaya Str., 1 , Moskova

Los Hotel misafirlere Moskova (Losinoostrovsky District) bölgesinde, TTs Khanoy-Moskva AVM ve June ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Kızıl Meydan ile 11,5 mi (18,5 km) ve Kremlin ile 13,1 mi (21,1 km) mesafede.

Misafirler için 17 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için kapalı havuz ve sauna bulunmaktadır. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Moskova bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 700 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Room
Junior Süit, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Avlu Manzaralı
Room
Deluxe Oda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x