London Palace

Tiflis
London Palace Genel
London Palace Öne Çıkan Resim
London Palace Dış Mekan
London Palace Dış Mekan
London Palace İç Mekan
Image More +58 fotoğraf
London Palace
St. Queen Ketevan Avenue, 57G , Tiflis

London Palace misafirlere Tiflis merkezinde, Tiflis Teleferiği ve Rike Park ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Freedom Meydanı (Özgürlük Meydanı) ile 2,4 mi (3,8 km) ve Kral Vakhtang Gorgasali Anıtı ile 1,6 mi (2,5 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde oda servisi imkanı sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 28 klimalı odada LED televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve terlik vardır. Misafirlere emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler ütü/ütü masası isteyebilmektedir.

Kiralık bisiklet gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için hızlı giriş, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Standard
Standard Tek Kişilik Oda
Junior
Junior Süit
Süit,
Süit, 1 Yatak Odası
Deluxe
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda
Economy
Economy Üç Kişilik Oda
Economy
Economy Tek Kişilik Oda
Economy
Economy İki Ayrı Yataklı Oda
Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x