Little Saigon Boutique Hotel

Güney Vietnam, Quận 1
Little Saigon Boutique Hotel Öne Çıkan Resim
Little Saigon Boutique Hotel Dış Mekan
Little Saigon Boutique Hotel Dış Mekan
Little Saigon Boutique Hotel Kahvaltı
Little Saigon Boutique Hotel Yerinde Yemek
Image More +67 fotoğraf
Little Saigon Boutique Hotel
36 Bis/2 Le Loi Boulevard District 1 Güney Vietnam, Quận 1

Little Saigon Boutique Hotel size Ho Chi Minh City merkezinde, Ben Thanh Pazarı yakınında ve Benthanh Sokak Yiyecekleri Pazarı ile yürüyerek 3 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Bui Vien Yürüyüş Yolu ile 0,5 mi (0,9 km) ve Pham Ngu Lao Backpacker Area ile 0,5 mi (0,7 km) mesafede.

Corner yemek servisi için müsait, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için otelde ayrıca 24 saat oda servisi mevcut. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 16 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için LCD televizyon, uydu kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Sadece motosiklet otoparkı vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Superior
Superior İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Room
Standard Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Junior Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x