A&EM Hotel 44 Phan Boi Chau

Güney Vietnam, Quận 1
A&EM Hotel 44 Phan Boi Chau Öne Çıkan Resim
A&EM Hotel 44 Phan Boi Chau Dış Mekan
A&EM Hotel 44 Phan Boi Chau Kahvaltı
A&EM Hotel 44 Phan Boi Chau Kahvaltı
A&EM Hotel 44 Phan Boi Chau Kahvaltı
Image More +27 fotoğraf
A&EM Hotel 44 Phan Boi Chau
44-46 Phan Boi Chau St. Güney Vietnam, Quận 1

A&EM Hotel 44 Phan Boi Chau misafirlere Ho Chi Minh City merkezinde, Ben Thanh Pazarı ve Benthanh Sokak Yiyecekleri Pazarı yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Bui Vien Yürüyüş Yolu ile 0,6 mi (1 km) ve Pham Ngu Lao Backpacker Area ile 0,5 mi (0,8 km) mesafede.

Otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 43 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Senior
Senior Deluxe
VIP
VIP Room
Executive
Executive Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x