Lisbon South Hostel

Estremadura, Almada
Lisbon South Hostel Genel
Lisbon South Hostel Genel
Lisbon South Hostel Öne Çıkan Resim
Lisbon South Hostel Dış Mekan
Lisbon South Hostel İç Mekan
Image More +26 fotoğraf
Lisbon South Hostel
Rua Capitão Leitão, 43 Estremadura, Almada

Almada (Cacilhas) bölgesindeki Lisbon South Hostel misafirlere Cristo Rei ve 25 Nisan Köprüsü ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu hostel Gulbenkian Müzesi ile 11,9 km (7,4 mil) ve Rossio Meydanı ile 12,8 km (8 mil) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca hostelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

4 klimalı oda mevcuttur. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve geniş duş başlıkları vardır.

Çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu hostelde misafirlere ortak alanda televizyon, tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, resepsiyonda emanet kasası ve lobide kahve servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi sınırlı saatlerde ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Ortak
Ortak Ranzalı Oda, Sadece kadınlar için (1 bed in 8 Bed Dorm)
Ortak
Ortak Ranzalı Oda, Karma Ranzalı Oda, Özel Banyo (1 bed in 12 Bed Dorm)
Ortak
Ortak Ranzalı Oda, Karma Ranzalı Oda, Ortak Banyo (1 bed in 6 Bed Dorm)
Ortak
Ortak Ranzalı Oda, Karma Ranzalı Oda, Ortak Banyo (1 bed in 12 Bed Dorm)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x