José & Ester House

Estremadura, Almada
José & Ester House Genel
José & Ester House Genel
José & Ester House Öne Çıkan Resim
José & Ester House Dış Mekan
José & Ester House Dış Mekan
Image More +38 fotoğraf
José & Ester House
R. Maria da Encarnação Jorge Estremadura, Almada

José & Ester House misafirlere Almada (Cova da Piedade) bölgesinde, Forum Almada ve Cristo Rei ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Rossio Meydanı ile 7 mi (11,3 km) ve Ticaret Meydanı ile 6,8 mi (10,9 km) mesafede.

Ücretsiz açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 8.00 ve 10.00, hafta sonu 8.30 ve 10.30 arasında yapılmaktadır.

Misafirler özel havuz ve düz ekran televizyon olan 3 ayrı ayrı döşenmiş odadan birinde kalabilir. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve kuaför vardır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Comfort Ev, Şehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x