Lila Luxury Hotel & Apartment

Güney Vietnam, Tan Phong
Lila Luxury Hotel & Apartment Öne Çıkan Resim
Lila Luxury Hotel & Apartment Dış Mekan
Lila Luxury Hotel & Apartment Oda Düzeni
Lila Luxury Hotel & Apartment Oda Düzeni
Lila Luxury Hotel & Apartment Banyo Tipleri
Image More +44 fotoğraf
Lila Luxury Hotel & Apartment
R4-66.67 Hung Phuoc 2 Tan Phong Güney Vietnam, Tan Phong

Lila Luxury Hotel & Apartment misafirlere Ho Chi Minh City (Quận 7) bölgesinde, SC VivoCity ve The Cresent Alışveriş Merkezi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu apart daire Ben Thanh Pazarı ile 3,9 mi (6,3 km) ve Bui Vien Yürüyüş Yolu ile 4,2 mi (6,8 km) mesafede.

Apart dairede oda servisi sunuluyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 15 klimalı odada mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 43-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize telefon, dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu apart dairede misafilere danışma (concierge) hizmetleri ve resepsiyon salonu sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Çatı Katı Süiti (Penthouse)
Superior
Superior Apart Daire
Room
Deluxe Apart Daire

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x