Hotel L Odeon Phu My Hung

Güney Vietnam, Tan Phong
Hotel L Odeon Phu My Hung Genel
Hotel L Odeon Phu My Hung Genel
Hotel L Odeon Phu My Hung Genel
Hotel L Odeon Phu My Hung Öne Çıkan Resim
Hotel L Odeon Phu My Hung Dış Mekan
Image More +46 fotoğraf
Hotel L Odeon Phu My Hung
63-65 Le Van Thiem Phu My Hung, District 07 Güney Vietnam, Tan Phong

Ho Chi Minh City (Quận 7) bölgesindeki Hotel L Odeon Phu My Hung misafirlere SC VivoCity ve The Cresent Alışveriş Merkezi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu golf dostu otel Ben Thanh Pazarı ile 3,9 mi (6,3 km) ve Bui Vien Yürüyüş Yolu ile 4,1 mi (6,6 km) mesafede.

Otelin restoran misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut.

Misafirler minibar ve LCD televizyon bulunan 32 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler spor salonu gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri vardır.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Senior
Senior Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Superior Tek Kişilik Oda
Room
Business Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Executive Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x