Lifestyle Hotel

Bohemia, Prag
Lifestyle Hotel Genel
Lifestyle Hotel Genel
Lifestyle Hotel Genel
Lifestyle Hotel Genel
Lifestyle Hotel Genel
Image More +31 fotoğraf
Lifestyle Hotel
V Lužích 999/1 Bohemia, Prag

Lifestyle Hotel misafirlere Prag (Prag 12) bölgesinde, SAPA Asya Ticaret Merkezi yakınında ve Klinik ve Deneysel Tıp Enstitüsü ile 4 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Wenceslas Meydanı ile 9,9 mi (15,9 km) ve Eski Şehir Meydanı ile 14,1 mi (22,6 km) mesafede.

Otelde oda servisi sunuluyor.

Misafirler için LCD televizyon olan 27 oda mevcuttur. Misafirlerimize bilgisayar ve ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler karaoke gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu Art Deco stili otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Prag bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 1291 m2 alanda konferans merkezi ve toplantı odası sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Business Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Business Süit (1 Living Room + 1 Bedroom)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x