AMEDIA Express Praha

Bohemia, Chodov
AMEDIA Express Praha Genel
AMEDIA Express Praha Genel
AMEDIA Express Praha Genel
AMEDIA Express Praha Genel
AMEDIA Express Praha Öne Çıkan Resim
Image More +41 fotoğraf
AMEDIA Express Praha
Türkova 5a/2318 Bohemia, Chodov

AMEDIA Express Praha misafirlere Prag (Chodov) bölgesinde, Centrum Chodov alışveriş merkezi ile 2 dakika sürüş mesafesinde ve Klinik ve Deneysel Tıp Enstitüsü ile 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Wenceslas Meydanı ile 5,2 mi (8,3 km) ve Eski Şehir Meydanı ile 6,7 mi (10,7 km) mesafede.

Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 204 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve ortak alanda televizyon mevcuttur.

Misafirler için limuzin hizmeti, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Prag bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 430 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Karavan/otobüs/kamyon otoparkı vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda
Superior
Superior Süit, 2 Yatak Odası
Room
Classic Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Classic Tek Kişilik Oda
Room
Comfort Oda (Plus)
Room
Comfort İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Family Oda, Birden Çok Yatak
Room
Comfort İki Ayrı Yataklı Oda (Plus)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x