Les Trois Merveilles

Marrakesh-tensift-el Haouz (bölge), Essaouira
Les Trois Merveilles Öne Çıkan Resim
Les Trois Merveilles Dış Mekan
Les Trois Merveilles Dış Mekan
Les Trois Merveilles Dış Mekan
Les Trois Merveilles Dış Mekan
Image More +33 fotoğraf
Les Trois Merveilles
ID LAKRAIMI Province d'Ounagha Marrakesh-tensift-el Haouz (bölge), Essaouira

Essaouira bölgesindeki Les Trois Merveilles misafirlere kırsal bölgede, Essaouira Plajı ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Essaouira Mogador Golf Sahası ile 7 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu pansiyon Sidi Kaouki Plajı ile 24,3 km (15,1 mil) ve Sidi M’barek Şelalesi ile 43,7 km (27,2 mil) mesafede.

Les Trois Merveilles misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

6 klimalı oda mevcuttur. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu pansiyonda ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, lobide şömine ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x