Hôtel Vents des Iles

Marrakesh-tensift-el Haouz (bölge), Essaouira
Hôtel Vents des Iles Genel
Hôtel Vents des Iles Genel
Hôtel Vents des Iles Genel
Hôtel Vents des Iles Öne Çıkan Resim
Hôtel Vents des Iles Dış Mekan
Image More +34 fotoğraf
Hôtel Vents des Iles
349 Rue A Erraounak Marrakesh-tensift-el Haouz (bölge), Essaouira

Hôtel Vents des Iles misafirlere Essaouira bölgesinde, plaj yakınında ve Essaouira Plajı ile yaya olarak 15 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Skala de la Ville ile 1,2 mi (2 km) ve Moulay el Hassan Meydanı ile 1,2 mi (2 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 20 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Otelden havaalanına transfer servisi ücretlidir. Ayrıca (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Üç
Üç Kişilik Oda
Room
İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x