Les Dunes d'Or Resort

Agadir-ıda Ou Tanane, Secteur Touristique
Les Dunes d'Or Resort Genel
Les Dunes d'Or Resort Genel
Les Dunes d'Or Resort Genel
Les Dunes d'Or Resort Genel
Les Dunes d'Or Resort Genel
Image More +41 fotoğraf
Les Dunes d'Or Resort
Secteur Balnéaire Agadir-ıda Ou Tanane, Secteur Touristique

Les Dunes d'Or Resort misafirlere Agadir (Agadir Kent Merkezi) bölgesinde, Casino Le Mirage ile 4 dakika yürüyüş mesafesinde ve Agadir Plajı) ile yaya olarak 10 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Agadir Marina ile 6 mi (9,6 km) ve Kraliyet Sarayı ile 0,7 mi (1,1 km) mesafede.

Bu otel misafirlere her şey dâhil fiyatlar sunmaktadır. Her şey dâhil fiyatlara otel restoranlarındaki servis edilen yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda yemek servisi, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içkiler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Fas mutfağı alanında uzman olan Kasbah yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 4 restoran var; isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Misafirlere içecek servisi yapan havuz kenarı barı ve 3 bar/dinlenme salonu bulunmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve plazma televizyon bulunan 438 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirler için özel banyoda derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri.

2 açık yüzme havuzu ile keyifli anlar sizi bekliyor, isterseniz gece kulübü ve ücretsiz su parkı dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Deniz Manzaralı
Junior
Junior Tek Büyük Yataklı Oda, Deniz Manzaralı
Room
Tek Büyük Yataklı Oda, Havuz Manzaralı
Room
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı
Room
İki Ayrı Yataklı Oda, Havuz Manzaralı
Room
İki Ayrı Yataklı Oda, Deniz Manzaralı
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x