Golden Beach Appart'hotel

Agadir-ıda Ou Tanane, Founty
Golden Beach Appart'hotel Genel
Golden Beach Appart'hotel Öne Çıkan Resim
Golden Beach Appart'hotel Dış Mekan
Golden Beach Appart'hotel Dış Mekan
Golden Beach Appart'hotel Dış Mekan
Image More +29 fotoğraf
Golden Beach Appart'hotel
Secteur C Z. Touristique Founty Sonaba Agadir-ıda Ou Tanane, Founty

Golden Beach Appart'hotel misafirlere Agadir (Agadir Kent Merkezi) bölgesinde, Agadir Plajı) ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Sinagog ile 9 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu golf dostu apart daire Mohammed V Camii ile 3,2 km (2 mi) ve Souk El Had ile 3,4 km (2,1 mi) mesafede.

Öğle yemeği veya akşam yemeği servisi için GOLDEN BEACH restoranı ideal, bu restoran uluslar arası mutfak alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 59 ayrı ayrı dekore edilmiş odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Misafirlerimize telefon, ayrı oturma alanı ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu apart dairede ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apartment
Apartment Quadruple (1 bedroom )
Room
Apartment Triple ( 1 bedroom )
Room
Apartment double standard ( 1 bedroom )
Room
Süit, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x