Hotel-Boutique & Spa Khalij Agadir

Agadir-ıda Ou Tanane, Secteur Touristique
Hotel-Boutique & Spa Khalij Agadir Genel
Hotel-Boutique & Spa Khalij Agadir Genel
Hotel-Boutique & Spa Khalij Agadir Öne Çıkan Resim
Hotel-Boutique & Spa Khalij Agadir Dış Mekan
Hotel-Boutique & Spa Khalij Agadir Kahvaltı
Image More +90 fotoğraf
Hotel-Boutique & Spa Khalij Agadir
Parcelle 3 B secteur balneaire Agadir-ıda Ou Tanane, Secteur Touristique

Hotel-Boutique & Spa Khalij Agadir misafirlere Agadir (Agadir Kent Merkezi) bölgesinde, Casino Le Mirage ile 3 dakika yürüyüş mesafesinde ve Kraliyet Sarayı ile yaya olarak 9 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Agadir Plajı) ile 0,1 mi (0,1 km) ve Agadir Marina ile 5,9 mi (9,5 km) mesafede.

Yerel ve uluslararası mutfak seven misafirler için Restaurant Buffet ideal; otelde yemek servisi yapan 2 restoran bulunuyor, ayrıca isteyen misafirler için 24 saat oda servisi var. Hafif yemek servisi kahve dükkânında/kafede yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

71 klimalı oda mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo ile derin küvetler ve geniş duş başlıkları.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz gece kulübü, açık havuz ve kapalı havuz gibi eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Sigara İçilmez
Deluxe
Deluxe Süit, Sigara İçilmez
Premium
Premium Süit, Sigara İçilmez
Junior
Junior Süit, Sigara İçilmez
Room
Presidential Dubleks, 3 Yatak Odası
Room
Royal Dubleks, 3 Yatak Odası, Mutfak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x