Le Petit Paris Hotel Dalat

Orta Vietnam, Da Lat
Le Petit Paris Hotel Dalat Genel
Le Petit Paris Hotel Dalat Öne Çıkan Resim
Le Petit Paris Hotel Dalat Dış Mekan
Le Petit Paris Hotel Dalat Dış Mekan
Le Petit Paris Hotel Dalat Dış Mekan
Image More +42 fotoğraf
Le Petit Paris Hotel Dalat
33 Mai Hac De Ward 6 Orta Vietnam, Da Lat

Da Lat bölgesindeki Le Petit Paris Hotel Dalat konaklamanızda, Domaine de Marie Kilisesi ile 5 dakika yürüme mesafesinde ve Altın Buda Heykeli ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Da Lat Pazarı ile 1,3 mi (2,1 km) ve Lam Ty Ni Pagodası ile 0,9 mi (1,4 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için belirli günlerde ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 6.30 ve 9.00 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

32 odada buzdolabı ve LCD televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafilere danışma (concierge) hizmetleri ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Deluxe
Deluxe Dört Kişilik Oda (Deluxe)
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Deluxe Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda
Room
Panoramic Tek Kişilik Oda, Birden Çok Yatak
Room
Luxury Dört Kişilik Oda, 1 Yatak Odası, Kule
Room
Superior Tek Kişilik Oda
Room
Honeymoon Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Honeymoon Tek Büyük Yataklı Oda, Tepe Manzaralı
Room
Basic Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x