Hoang Thang Hotel

Orta Vietnam, Da Lat
Hoang Thang Hotel Öne Çıkan Resim
Hoang Thang Hotel İç Mekan
Hoang Thang Hotel Yerinde Yemek
Hoang Thang Hotel Oda Manzaraları
Hoang Thang Hotel Oda Düzeni
Image More +10 fotoğraf
Hoang Thang Hotel
3 Mai Hac De, Ward 6 Orta Vietnam, Da Lat

Hoang Thang Hotel konaklamanızda Da Lat merkezinde, Domaine de Marie Kilisesi ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Da Lat Pazarı ile 8 dakika mesafede olacaksınız. Bu otel Bao Dai Summer Palace ile 2,4 km (1,5 mil) ve Xuan Huong Gölü ile 3,3 km (2,1 mil) mesafede.

Cà phê hoàng THẮNG yemek servisi için müsait, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için otelde ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut.

24 odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği bulunmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Luxury Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda
Room
Business Oda
Room
Family Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x