Le Méridien Batumi

Black Sea Coast, Batum
Le Méridien Batumi Genel
Le Méridien Batumi Genel
Le Méridien Batumi Genel
Le Méridien Batumi Genel
Le Méridien Batumi Genel
Image More +44 fotoğraf
Le Méridien Batumi
Ninoshvili Zhgenti Street Black Sea Coast, Batum

Batumi (Eski Bulvar) bölgesindeki Le Méridien Batumi konaklamanızda Batumi Plajı ve Avrupa Meydanı ile 10 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu 4,5 yıldızlı otel Ali ve Nino Heykeli ile 0,6 km ve Batum Üniversitesi ile 1 km mesafede.

Otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.30 ve öğlen arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

105 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Tam donanımlı spa misafirlerimize hizmet vermektedir. Açık havuz ve kapalı havuz gibi dinlenme olanaklarından yararlandıktan sonra gününüzü kumarhanede geçirilecek bir geceyle mükemmel şekilde noktalayabilirsiniz. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve kuaför sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 5 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak, Balkon, Şehir Manzaralı
Junior
Junior Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Balkon, Deniz Manzaralı
Classic
Classic Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez, Şehir Manzaralı
Superior
Superior Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak, Balkon, Deniz Manzaralı
Superior
Superior Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Balkon, Deniz Manzaralı
Deluxe
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Balkon, Şehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x