Boulevard Hotel Batumi

Black Sea Coast, Batum
Boulevard Hotel Batumi Öne Çıkan Resim
Boulevard Hotel Batumi Dış Mekan
Boulevard Hotel Batumi Dış Mekan
Boulevard Hotel Batumi Dış Mekan
Boulevard Hotel Batumi Dış Mekan
Image More +55 fotoğraf
Boulevard Hotel Batumi
Ninoshvili Str. 13 Black Sea Coast, Batum

Batumi (Eski Bulvar) bölgesindeki Boulevard Hotel Batumi misafirlere Batumi Plajı ile 4 dakika yürüyüş mesafesinde ve Avrupa Meydanı ile 7 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Batum Üniversitesi ile 0,8 km (0,5 mil) ve Ali ve Nino Heykeli ile 1,4 km (0,9 mil) mesafede.

Kahvaltı ücretlidir.

Misafirler için 21 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için plazma televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve ücretsiz gazete servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için 24 saat açık ofis, 24 saat açık resepsiyon ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Tek Büyük Yataklı Oda
Suite
Suite Room with Boulevard View
Classic
Classic Double Room with Boulevard View & Balcony
Classic
Classic Double Room with Boulevard View

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x