Le Jardin De La Koudya

Souss-massa-draa (bölge), Khenafif
Le Jardin De La Koudya Öne Çıkan Resim
Le Jardin De La Koudya Dış Mekan
Le Jardin De La Koudya Dış Mekan
Le Jardin De La Koudya Dış Mekan
Le Jardin De La Koudya Kahvaltı
Image More +21 fotoğraf
Le Jardin De La Koudya
Route N10 Lakhenafif Souss-massa-draa (bölge), Khenafif

Khenafif bölgesindeki Le Jardin De La Koudya konaklamanızda, Chrarda Bahçesi ile 9,2 mi (14,9 km) ve Ulu Cami ile 9,5 mi (15,3 km) mesafede olacaksınız. Bu pansiyon Oulad Teima Camisi ile 10,7 mi (17,2 km) ve Ulu Cami ile 12,7 mi (20,4 km) mesafede.

Le Jardin De La Koudya misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlerimize her gün alakart servisi yapılmaktadır.

3 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda küvet veya duş ve geniş duş başlıkları vardır. Misafirlerimize odada masaj hizmeti gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya sezonluk açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu pansiyonda misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı vardır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Classic Üç Kişilik Oda (Justine)
Room
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda (Catherine)
Room
Classic Apart Daire, 2 Yatak Odası (Pavillon Yazid)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x