Riad Auberge Taroudant Spa

Souss-massa-draa (bölge), Ahmar Laglalcha
Riad Auberge Taroudant Spa Öne Çıkan Resim
Riad Auberge Taroudant Spa Dış Mekan
Riad Auberge Taroudant Spa İç Mekan
Riad Auberge Taroudant Spa Yerinde Yemek
Riad Auberge Taroudant Spa Yerinde Yemek
Image More +3 fotoğraf
Riad Auberge Taroudant Spa
Hmar lglalcha Douar Oued Ouaar Souss-massa-draa (bölge), Ahmar Laglalcha

Ahmar Laglalcha bölgesindeki Riad Auberge Taroudant Spa konaklamanızda, Assarag Meydanı ile 5,9 mi (9,5 km) ve Ulu Cami ile 6,4 mi (10,2 km) mesafede olacaksınız. Bu spa olan pansiyon Beşinci Mohammed, Agdal Üniversitesi ile 6,6 mi (10,5 km) ve Arrahma Camisi ile 6,7 mi (10,7 km) mesafede.

Pansiyonun restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

10 oda mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı keyfi sürün. Bu pansiyonda ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve kuaför sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için otelden havaalanına transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x