Dar Al Hossoun

Souss-massa-draa (bölge), Taroudannt
Dar Al Hossoun Öne Çıkan Resim
Dar Al Hossoun Dış Mekan
Dar Al Hossoun Dış Mekan
Dar Al Hossoun Dış Mekan
Dar Al Hossoun Dış Mekan
Image More +124 fotoğraf
Dar Al Hossoun
Dar Al Hossoun BP 1157 Souss-massa-draa (bölge), Taroudannt

Taroudannt bölgesindeki Dar Al Hossoun misafirlere kırsal bölgede, Assarag Meydanı ve Beşinci Mohammed, Agdal Üniversitesi ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı pansiyon Arab Souk ile 2,9 mi (4,6 km) ve Ulu Cami ile 2,9 mi (4,6 km) mesafede.

Pansiyonun restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

16 oda mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Bu pansiyonda misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) vardır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Oda
Room
Superior Oda
Room
Junior Süit
Room
Superior Süit, 2 Yatak Odası, Engellilere Uygun, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x