Le Domaine Du Green - Vacancéole

Midi-pyrenees (orta Pireneler), Rivieres
Le Domaine Du Green - Vacancéole Genel
Le Domaine Du Green - Vacancéole Öne Çıkan Resim
Le Domaine Du Green - Vacancéole Dış Mekan
Le Domaine Du Green - Vacancéole Dış Mekan
Le Domaine Du Green - Vacancéole Dış Mekan
Image More +26 fotoğraf
Le Domaine Du Green - Vacancéole
La Métairie Grande Aiguelèze Midi-pyrenees (orta Pireneler), Rivieres

Le Domaine Du Green - Vacancéole misafirlere Rivieres bölgesinde, golf sahasına yakın, Aigueleze Golf Kulübü ve Tarn ile 10 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu golf dostu rezidans Gaillac Minyatür Trenler Müzesi ile 4,5 mi (7,3 km) ve Saint-Michel Müzesi Manastırı ile 5 mi (8,1 km) mesafede.

Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 46 odada mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Ücretli kablosuz İnternet vardır, iyi vakit geçirmeniz için 65 cm düz ekran televizyon sunulur. Misafirlere mikrodalga fırın ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Sauna, sezonluk açık havuz ve kiralık bisiklet dâhil sunulan dinlenme fırsatlarından yararlanın. Bu rezidansta ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için çamaşırhane ve lobide kahve servisi vardır. Rivieres bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu rezidans misafirlerimize 430 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Apartment (4 persons)
Comfort
Comfort Apartment (6 persons)
Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası, Engellilere Uygun

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x