Chambres d'hôtes Gitalbi

Midi-pyrenees (orta Pireneler), Lagrave
Chambres d'hôtes Gitalbi Genel
Chambres d'hôtes Gitalbi Öne Çıkan Resim
Chambres d'hôtes Gitalbi Dış Mekan
Chambres d'hôtes Gitalbi Dış Mekan
Chambres d'hôtes Gitalbi Kahvaltı
Image More +9 fotoğraf
Chambres d'hôtes Gitalbi
32, chemin des Taillades Midi-pyrenees (orta Pireneler), Lagrave

Lagrave bölgesindeki Chambres d'hôtes Gitalbi konaklamanızda Tarn ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Aigueleze Golf Kulübü ile 6 dakika mesafede olacaksınız. Bu pansiyon Saint-Michel Müzesi Manastırı ile 6,3 mi (10,2 km) ve Philadelphus Thomas Doğal Tarih Müzesi ile 6,6 mi (10,5 km) mesafede.

Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirler için odalarda düz ekran televizyon vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş/küvet kombinasyonu ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca sınırlı olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu pansiyonda misafirler için ayrıca ortak alanda televizyon ve piknik alanı vardır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel ve ortak kullanılan alanda bir buzdolabı vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x