Le Domaine du Cèdre

Midi-pyrenees (orta Pireneler), Rivieres
Le Domaine du Cèdre Genel
Le Domaine du Cèdre Genel
Le Domaine du Cèdre Genel
Le Domaine du Cèdre Genel
Le Domaine du Cèdre Genel
Image More +34 fotoğraf
Le Domaine du Cèdre
Parc Residentiel De Loisirs - Aigueleze Midi-pyrenees (orta Pireneler), Rivieres

Rivieres bölgesindeki Le Domaine du Cèdre misafirlere Aigueleze Golf Kulübü ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Circuit d'Albi ile 11 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı tatil evi Albi Katedrali ile 18,2 km ve Toulouse-Lautrec Müzesi ile 18,2 km mesafede.

Le restaurant du Cèdre, Le Domaine du Cèdre misafirlerine yemek servisi yapıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 9.00 ve 11.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 47 odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar bulunmaktadır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize mikrodalga fırın ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca misafirler ütü/ütü masası isteyebilmektedir.

Misafirlerimiz için açık havuz ve sauna bulunmaktadır. Bu tatil evinde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, gözetimli çocuk bakımı ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Dağ
Dağ Evi (Festival Des Lanternes 2)
Dağ
Dağ Evi (Festival Des Lanternes 1)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x