Le Domaine des Prés

Lorraine, Lachambre
Le Domaine des Prés Genel
Le Domaine des Prés Genel
Le Domaine des Prés Öne Çıkan Resim
Le Domaine des Prés Dış Mekan
Le Domaine des Prés Dış Mekan
Image More +42 fotoğraf
Le Domaine des Prés
18 rue du Grand-Pré Lorraine, Lachambre

Lachambre bölgesindeki Le Domaine des Prés misafirlere iskele üstünde, Saint-Avold Kilisesi ve Lorraine Amerikan Mezarlığı ve Anıtı ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu golf dostu pansiyon St. Maurice Kilisesi ile 10,2 km (6,3 mi) ve Maison des Cultures Frontieres ile 10,4 km (6,4 mi) mesafede.

Le Domaine des Prés misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Ücretsiz yerel tarzda kahvaltı servisi hafta içi 7.30 ve 9.30, hafta sonu 8.00 ve 10.00 arasında yapılmaktadır.

Misafirler için 2 ayrı ayrı dekore edilmiş odada mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere masa ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu pansiyonda misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı vardır.

Misafirler için hızlı çıkış, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda (Capucine)
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda (Pivoine)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x