Campanile Saint Avold

Lorraine, Saint-Avold
Campanile Saint Avold Genel
Campanile Saint Avold Genel
Campanile Saint Avold Öne Çıkan Resim
Campanile Saint Avold Dış Mekan
Campanile Saint Avold Dış Mekan
Image More +22 fotoğraf
Campanile Saint Avold
53 Avenue Patton Lorraine, Saint-Avold

Saint-Avold bölgesindeki Campanile Saint Avold konaklamanızda Saint-Avold Kilisesi ile 4 dakika sürüş mesafesinde ve Maison des Cultures Frontieres ile 9 dakika mesafede olacaksınız. Bu otel Lorraine Amerikan Mezarlığı ve Anıtı ile 5 mi (8,1 km) ve Bambesch Kalesi ile 6 mi (9,6 km) mesafede.

Campanile Saint Avold misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Kontinental kahvaltı servisi hafta içi 6.30 ve 8.30, hafta sonu 7.00 ve 9.30 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

48 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Misafirler için özel banyoda derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri. Misafirlerimize telefon, masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Otelde konferans alanı ve toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Standard
Standard Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Standard
Standard Oda, 2 Tek Kişilik Yatak (1 Junior Bed up to 10 years)
Room
Standard Oda, 1 Çift Kişilik Yatak (1 Junior Bed up to 10 years)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x