Relais Diane

Lorraine, Seingbouse
Relais Diane Genel
Relais Diane Genel
Relais Diane Genel
Relais Diane Öne Çıkan Resim
Relais Diane Dış Mekan
Image More +48 fotoğraf
Relais Diane
16, rue Nationale Lorraine, Seingbouse

Seingbouse bölgesindeki Relais Diane misafirlere kırsal bölgede, Saint-Jean-Baptiste Kilisesi ile 3 dakika sürüş mesafesinde ve St. Maurice Kilisesi ile 7 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu küçük otel Lorraine Amerikan Mezarlığı ve Anıtı ile 6,8 km (4,2 mil) ve Saint-Avold Kilisesi ile 10,8 km (6,7 mil) mesafede.

Küçük otelin restoran misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca misafirler için kahve dükkânında/kafede yemek servisi de yapılıyor. Açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 7.00 ve 9.30, hafta sonu 7.30 ve 9.30 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

10 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimiz için emanet kasası bulunmaktadır. Ayrıca misafirler ütü/ütü masası isteyebilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Oda, Özel Banyo
Comfort
Comfort Stüdyo, 1 Yatak Odası, Küçük Mutfak, Ek Bina
Room
Comfort Tek Kişilik Oda, Özel Banyo
Room
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda, Özel Banyo
Room
Comfort İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Yatak Odası, Özel Banyo
Room
Economy Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Bağlantılı Odalar (Shared Bathrooms)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x