Corte San Pietro

Sasso Caveoso
Corte San Pietro Genel
Corte San Pietro Öne Çıkan Resim
Corte San Pietro Dış Mekan
Corte San Pietro Dış Mekan
Corte San Pietro Dış Mekan
Image More +100 fotoğraf
Corte San Pietro
Via Bruno Buozzi 97b , Sasso Caveoso

Corte San Pietro misafirlere Matera merkezinde, Sassi di Matera ve Piazza San Pietro Caveoso Meydanı yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu konak otel Matera ve Sassi Seyir Noktası ile 5,2 mi (8,4 km) ve Santa Maria de Idris Kilisesi ile 0,1 mi (0,1 km) mesafede.

Konak otelde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

10 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Misafirler için ayrı küvet ve duş olan banyolarda derin küvetler ve geniş duş başlıkları bulunur. Misafirlere emanet kasası ve ücretsiz gazete servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Süit
Süit
Room
Classic Oda
Room
Junior Süit
Room
Superior Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x