Le clos champagnac at Hotel Golf Chateau de Chailly

Burgonya, Chailly-sur-Armancon
Le clos champagnac at Hotel Golf Chateau de Chailly Genel
Le clos champagnac at Hotel Golf Chateau de Chailly Öne Çıkan Resim
Le clos champagnac at Hotel Golf Chateau de Chailly Dış Mekan
Le clos champagnac at Hotel Golf Chateau de Chailly Golf
Le clos champagnac at Hotel Golf Chateau de Chailly Golf
Image More +53 fotoğraf
Le clos champagnac at Hotel Golf Chateau de Chailly
25 grande rue Burgonya, Chailly-sur-Armancon

Le clos champagnac at Hotel Golf Chateau de Chailly konaklamanızda Chailly-sur-Armancon bölgesinde, Vezelay Manastırı ile 10,6 km (6,6 mi) ve Chateauneuf-en-Auxois Şatosu ile 16,4 km (10,2 mi) mesafede olacaksınız. Bu golf dostu pansiyon Commarin Kalesi ile 17,6 km (10,9 mi) ve Alésia Harabeleri ile 38,3 km (23,8 mi) mesafede.

Restoranda Le clos champagnac at Hotel Golf Chateau de Chailly misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 13 ayrı ayrı dekore edilmiş odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak mevcuttur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için dijital TV kanalları olan 60-cm düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize mikrodalga fırın ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca misafirler ütü/ütü masası isteyebilmektedir.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Ailenin golf tutkunu gol sahasındayken açık tenis kortu ve sezonluk açık havuz gibi ortalamanın üstünde dinlenme imkânlarından yararlanabilirsiniz. Bu pansiyonda ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, piknik alanı ve banket salonu sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel vardır. Bu pansiyonda etkinliklerde kullanılmak üzere 4 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Apart Daire, 2 Yatak Odası
Premium
Premium Apart Daire, 6 Yatak Odası
Classic
Classic Apart Daire, 1 Yatak Odası
Standard
Standard Apart Daire, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x