ibis budget Pouilly-en-Auxois

Burgonya, Creancey
ibis budget Pouilly-en-Auxois Öne Çıkan Resim
ibis budget Pouilly-en-Auxois Dış Mekan
ibis budget Pouilly-en-Auxois Dış Mekan
ibis budget Pouilly-en-Auxois Dış Mekan
ibis budget Pouilly-en-Auxois Dış Mekan
Image More +30 fotoğraf
ibis budget Pouilly-en-Auxois
Les Portes De Bourgogne Av Georges Besse- Pouilly en Auxois Burgonya, Creancey

Ibis budget Pouilly-en-Auxois konaklamanızda Creancey bölgesinde, La Maison de Pays Müzesi ile 0,6 km (0,4 mi) ve Dijon-Prenois Yarış Pisti ile 37 km (23 mi) mesafede olacaksınız. Bu çevre dostu otel Savigny-les-Beaune Şatosu ile 42,6 km (26,4 mi) mesafede.

Restoranda ibis budget Pouilly-en-Auxois misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 6.30 ve 9.30, hafta sonu 6.30 ve 10.00 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

54 klimalı oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde ayrıca ortak alanda televizyon, tur/bilet desteği ve otomatik satış makinesi sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Üç
Üç Kişilik Oda, Birden Çok Yatak
İki
İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x