Hotel Golf Chateau de Chailly

Burgonya, Chailly-sur-Armancon
Hotel Golf Chateau de Chailly Genel
Hotel Golf Chateau de Chailly Genel
Hotel Golf Chateau de Chailly Genel
Hotel Golf Chateau de Chailly Genel
Hotel Golf Chateau de Chailly Genel
Image More +79 fotoğraf
Hotel Golf Chateau de Chailly
Allée du château Burgonya, Chailly-sur-Armancon

Hotel Golf Chateau de Chailly konaklamanızda Chailly-sur-Armancon bölgesinde, Vezelay Manastırı ile 10,7 km (6,7 mi) ve Chateauneuf-en-Auxois Şatosu ile 16,6 km (10,3 mi) mesafede olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Commarin Kalesi ile 17,7 km ve Chateau de Bussy-Rabutin ile 42,3 km mesafede.

Fransız mutfağı sevenler için Restaurant L'Armancon restoranı bahçe manzarasına nazır yemek servisi sunuyor. Ayrıca isteyenler için oda servisi mevcut. Misafirlere içecek servisi yapan havuz kenarı barı ve 2 bar/dinlenme salonu bulunmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve düz ekran televizyon bulunan 45 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, derin küvetler ve lüks banyo/kozmetik ürünleri. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Ailenin golf tutkunu gol sahasındayken spa küveti ve açık tenis kortu gibi ortalamanın üstünde dinlenme imkânlarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için 24 saat açık ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 6 toplantı odası vardır. Ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Oda
Süit
Süit (Castle)
Junior
Junior Süit
Oda
Oda (Prestige)
Family
Family Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x