Le Chateau de Camille

Armagnac, Saint-Jean-le-Comtal
Le Chateau de Camille Genel
Le Chateau de Camille Genel
Le Chateau de Camille Genel
Le Chateau de Camille Genel
Le Chateau de Camille Öne Çıkan Resim
Image More +31 fotoğraf
Le Chateau de Camille
Lieu dit Au Val Armagnac, Saint-Jean-le-Comtal

Saint-Jean-le-Comtal bölgesindeki Le Chateau de Camille konaklamanızda, Tarihi Merdivenler ve Musée des Amériques - Auch ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu pansiyon Arles Way ile 6,7 mi (10,8 km) ve Auch Katedrali ile 6,7 mi (10,9 km) mesafede.

Fransız mutfağı sevenler için Le Château de Camille ideal, havuz kenarı bu restoran içecek servisi yapılan bar/oturma salonu, güzel bahçe manzarası ve açık havada yemek keyfiyle dikkat çekiyor. Aynı zamanda kahve dükkânında/kafede yemek servisi yapılıyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 4 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere kahve/çay makinesi ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca her konaklamada bir kere oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir.

Misafirler için ofis, birden fazla dil bilen personel ve lobide kahve servisi mevcuttur. Bu pansiyonda etkinliklerde kullanılmak üzere 3 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda (Cuivre)
Comfort
Comfort Oda (Nature)
Comfort
Comfort Oda (Boisée)
Economy
Economy Oda (Anthracite)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x