Chambres d'hôtes A Clairefontaine

Armagnac, Auch
Chambres d'hôtes A Clairefontaine Genel
Chambres d'hôtes A Clairefontaine Öne Çıkan Resim
Chambres d'hôtes A Clairefontaine Dış Mekan
Chambres d'hôtes A Clairefontaine Dış Mekan
Chambres d'hôtes A Clairefontaine Dış Mekan
Image More +9 fotoğraf
Chambres d'hôtes A Clairefontaine
946 Chemin De Lussan Armagnac, Auch

Chambres d'hôtes A Clairefontaine konaklamanızda Auch bölgesinde, banliyöde, Auch Katedrali ile 3,7 km (2,3 mi) mesafede olacaksınız. Bu aile dostu oda ve kahvaltı sunan otel Tarihi Merdivenler ile 1,9 mi (3,1 km) ve Musée des Amériques - Auch ile 2,1 mi (3,3 km) mesafede.

Oda ve kahvaltı sunan otelde yemek servisi yapan bir kahve dükkânı/kafe bulunuyor. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

2 odada buzdolabı ve mikrodalga fırın mevcuttur. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Odada iyi vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca her konaklamada bir kere oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için lobide kahve servisi, ortak kullanılan alanda bir mikrodalga fırın ve ortak kullanılan alanda bir buzdolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, 2 Yatak Odası, Bağlantılı Odalar, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x