La Gurlanne

Armagnac, Lasseran
La Gurlanne Genel
La Gurlanne Genel
La Gurlanne Genel
La Gurlanne Genel
La Gurlanne Genel
Image More +74 fotoğraf
La Gurlanne
La Gurlanne Route de Tarbes Armagnac, Lasseran

Lasseran bölgesindeki La Gurlanne misafirlere iskele üstünde, Tarihi Merdivenler ve Musée des Amériques - Auch ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Arles Way ile 4,8 mi (7,7 km) ve Auch Katedrali ile 4,8 mi (7,8 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca oda ve kahvaltı sunan otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirler için küçük mutfak olan 2 ayrı ayrı dekore edilmiş odası mevcuttur. Select Comfort yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Misafirlere masa ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve otelde alışveriş gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için lobide kahve servisi, ortak kullanılan alanda bir mikrodalga fırın ve ortak kullanılan alanda bir buzdolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Oda
Comfort
Comfort Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x