Le Beryte Boutique Hotel

Beyrut
Le Beryte Boutique Hotel Genel
Le Beryte Boutique Hotel Genel
Le Beryte Boutique Hotel Genel
Le Beryte Boutique Hotel Genel
Le Beryte Boutique Hotel Öne Çıkan Resim
Image More +39 fotoğraf
Le Beryte Boutique Hotel
Ibnsina Ain El Mreissy , Beyrut

Le Beryte Boutique Hotel misafirlere Beyrut (Secteur Minet El Hosn) bölgesinde, Beyrut Sahil Yürüyüş Yolu ile 3 dakika yürüyüş mesafesinde ve Planet Discovery ile yaya olarak 8 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Hamra Caddesi ile 1,1 mi (1,7 km) ve Zaitunay Bay Marina ile 0,5 mi (0,9 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor. İsteyenler için kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve 24 saat oda servisi seçeneği de mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün ücretli kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimiz şömine bulunan 36 klimalı odalarda evlerinin konforunu yaşayabilmektedir. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya gece kulübü gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Executive
Executive Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Family
Family Süit, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x