Beverly Hotel Beirut

Beyrut
Beverly Hotel Beirut Genel
Beverly Hotel Beirut Genel
Beverly Hotel Beirut Genel
Beverly Hotel Beirut Genel
Beverly Hotel Beirut Genel
Image More +97 fotoğraf
Beverly Hotel Beirut
Ibn Sina Street Mina El Hosn , Beyrut

Beverly Hotel Beirut size Beyrut merkezinde, Beyrut Sahil Yürüyüş Yolu ile 5 dakika yürüyüş ve Planet Discovery ile 7 yürüyme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Hamra Caddesi ile 0,9 mi (1,4 km) ve Zaitunay Bay Marina ile 0,5 mi (0,8 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Oteldeki 2 bar/dinlenme salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 11.30 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 46 klimalı odada küçük mutfak, buzdolabı ve mikrodalga fırın bulunmaktadır. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 32-inç LED televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve minibar gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Şehir Manzaralı
Deluxe
Deluxe Üç Kişilik Oda, 3 Tek Kişilik Yatak, Avlu Manzaralı
Executive
Executive Süit, Şehir Manzaralı
Junior
Junior Süit, Şehir Manzaralı
Family
Family Süit, 2 Yatak Odası, Şehir Manzaralı
Signature
Signature Süit (Beverly)
Deluxe
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak, Şehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x