Hôtel Farah Al Janoub

Güneydoğu Fas, Ouarzazate
Hôtel Farah Al Janoub Genel
Hôtel Farah Al Janoub Genel
Hôtel Farah Al Janoub Genel
Hôtel Farah Al Janoub Genel
Hôtel Farah Al Janoub Öne Çıkan Resim
Image More +23 fotoğraf
Hôtel Farah Al Janoub
AV Erraha Ouarzazate Güneydoğu Fas, Ouarzazate

Ouarzazate bölgesindeki Hôtel Farah Al Janoub konaklamanızda, Ksar Ait-Ben-Haddou ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Kasbah Taouirt ile 8 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Atlas Film Corporation Studios ile 0,8 mi (1,3 km) ve Oasis Fint ile 1,1 mi (1,8 km) mesafede.

Uluslar arası mutfak seven misafirler için FARAH. ideal; otelde yemek servisi yapan 2 restoran bulunuyor, ayrıca isteyen misafirler için oda servisi var. Hafif yemek servisi kahve dükkânında/kafede yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 72 klimalı oda minibar ve plazma televizyon bulunmaktadır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, küvet, bornoz ve terlik vardır. Misafirlere emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler beşik/çocuk yatağı (ücretsiz) isteyebilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Üç Kişilik Oda, Havuz Manzaralı
Room
Süit, Havuz Manzaralı
Room
Tek Kişilik Oda, Havuz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x