Latitude Aparthotel

Route 62, Sea Point Gezinti Yolu
Latitude Aparthotel Öne Çıkan Resim
Latitude Aparthotel Dış Mekan
Latitude Aparthotel Dış Mekan
Latitude Aparthotel Dış Mekan
Latitude Aparthotel Oda Manzaraları
Image More +39 fotoğraf
Latitude Aparthotel
2 Kings Road Sea Point Route 62, Sea Point Gezinti Yolu

Latitude Aparthotel misafirlere Cape Town (Sea Point) bölgesinde, Sea Point Promenade ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde ve Sea Point Yüzme Havuzu ile yaya olarak 8 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu apart daire Camps Bay Plajı ile 2 mi (3,3 km) ve Masa Dağı ile 4,2 mi (6,7 km) mesafede.

Apart dairede belirli saatlerde oda servisi sunuluyor.

Misafirler için 32 ayrı ayrı döşenmiş odada mutfak, buzdolabı ve fırınlar mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için Akıllı televizyonlar, uydu kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere emanet kasası ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Spor salonu ve sezonluk açık havuz dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu apart dairede ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Apart Daire, 1 Yatak Odası
Standard
Standard Apart Daire, 2 Yatak Odası
Standard
Standard Apart Daire, 3 Yatak Odası
Superior
Superior Apart Daire, 3 Yatak Odası
Room
Superior Apart Daire, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x