Albatross Guest House

Route 62, Sea Point Gezinti Yolu
Albatross Guest House Genel
Albatross Guest House Öne Çıkan Resim
Albatross Guest House Dış Mekan
Albatross Guest House Dış Mekan
Albatross Guest House Dış Mekan
Image More +118 fotoğraf
Albatross Guest House
24 Queens Road Route 62, Sea Point Gezinti Yolu

Albatross Guest House misafirlere Cape Town (Sea Point) bölgesinde, Sea Point Promenade ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde ve Sea Point Yüzme Havuzu ile yaya olarak 9 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan pansiyon Masa Dağı ile 4,1 mi (6,5 km) ve Sea Point Pavillion ile 0,6 mi (1 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca pansiyonda oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

10 klimalı oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve ücretsiz gazete servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu pansiyonda misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı vardır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve çamaşırhane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Family Oda (Luxury)
Room
Luxury Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x