Latania Apartments

Hersonissos
Latania Apartments Genel
Latania Apartments Genel
Latania Apartments Öne Çıkan Resim
Latania Apartments Dış Mekan
Latania Apartments Dış Mekan
Image More +37 fotoğraf
Latania Apartments
Stalida , Hersonissos

Latania Apartments misafirlere Hersonissos bölgesinde, plaj yakınında, Stalis Plajı ile 4 dakika yürüme mesafesinde ve Lychnostatis ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Star Beach Water Park ile 3,3 mi (5,2 km) ve Malia Beach ile 2,5 mi (4,1 km) mesafede.

Otelde misafirlere yemek servisi yapan kahve dükkânı/kafe kafe var. Ayrıca hafif yemek büfesi/şarküteri mevcut. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün ücretli İngiliz kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 44 klimalı odada küçük mutfak, buzdolabı ve mikrodalga fırın bulunmaktadır. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için uydu kanalları olan 22-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Stüdyo
Stüdyo
Family
Family Stüdyo (for 4)
Standard
Standard Apart Daire (for 4)
Stüdyo
Stüdyo (for 3)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x