Cactus Beach Hotel - All Inclusive

Hersonissos
Cactus Beach Hotel - All Inclusive Genel
Cactus Beach Hotel - All Inclusive Genel
Cactus Beach Hotel - All Inclusive Genel
Cactus Beach Hotel - All Inclusive Genel
Cactus Beach Hotel - All Inclusive Genel
Image More +63 fotoğraf
Cactus Beach Hotel - All Inclusive
Agios Ioannis Street Stalis , Hersonissos

Hersonissos bölgesindeki Cactus Beach Hotel - All Inclusive misafirlere kongre merkezi bağlantılı, Stalis Plajı ve Malia Sarayı 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı resort otel Star Beach Water Park ile 3,3 mi (5,3 km) ve Malia Beach ile 1,5 mi (2,4 km) mesafede.

Bu konaklama yeri, her şey dâhil oteldir. Fiyatlara otelde sunulan yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içecekler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Bu resort otelde, 3 restoran ve kahve dükkânı/kafe dâhil olmak üzere, yemek servisi yapılan çok sayıda mekan var. Bar/oturma salonu, plaj bar veya bir 3 havuz kenarı barı ile serinletici bir içki içerek rahatlayın.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 380 oda mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Odada ücretli kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Misafirlerimiz sağlık kulübü, açık tenis kortu ve sauna gibi eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu resort otelde misafirler için ayrıca kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı vardır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Resort otelde konferans merkezi ve toplantı odası vardır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Family
Family Oda, 1 Yatak Odası
Family
Family Oda, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x