Stalis Otelleri Ara

En uygun Stalis otel fiyatları arasında karşılaştırma yap, en ucuz Stalis otellerini listele.

  • Otel Bul
  • Rezervasyon Sorgula
Şehir, ilçe, tema, otel adı ara
Giriş ve Çıkış Tarihi
Giriş ve çıkış tarihini seçin
Konuk Sayısı
2 Yetişkin

Stalis Hakkında

Girit’in kuzey kıyısındaki Stalida olarak da bilinen Stalis, Malia ve Hersonissos arasında uzanan bir köydür. Nikos Kazantsakis havaalanına 30 kilometre uzaklıktaki Stalis; uzun kumlu plajları, çeşitli bar ve tavernaları ile birçok Avrupa ülkesinden turistleri çeken canlı bir beldedir.

Doğada yeşillikler içinde yapılacak aktiviteler için Girit Golf Kulübü, çocuklarla son derece eğlenceli olabilecek su parkları ve atlı trekking turu yapılabilecek rotaları değerlendirebilirsiniz. Birçok Girit Köyü’nde görülebilen özel festivallerden biri de Stalis ve Malia köylerinde gerçekleşiyor. Şehrin sokakları ve meydanları boyunca katılabileceğiniz Stalis ve Malia Festivali'nde, geleneksel kostümlü canlı Yunan grupları ve dansçıları izleyebilirsiniz. Ayrıca bazı tipik Girit yemeklerini tatmak için de harika bir fırsat yakalayabilirsiniz. Sevdikleriniz ve eviniz için hediyelikler seçebilir, chortopitakia (bebek ıspanak, tavşan ve yoğurttan oluşan özel bir Girit yemeği) gibi özel lezzetleri tadabilirsiniz.

Girit’in en sofistike sahillerine ev sahipliği yapan Stalis’in Venedik tipi dar sokaklarından geçerek; uzun, kumlu, berrak denizli plajlarına uzanabilirsiniz. Sahil civarında yer alan restoranlar, barlar ve tavernalarda ayrıca keyifli zaman geçirebilirsiniz. Eğer çocuklarınız ile vakit geçireceğiniz, aile dostu, çocuklar için güvenli bir plaj ararsanız, Stalis plajının en sonundaki plajı değerlendirebilirsiniz. Su sporları ile ilgileniyorsanız ya da akşamları sahillerde verilen partilere katılmak isterseniz, Malia plajlarını tercih edebilirsiniz. Malia plajlarında su kayağı, rüzgar sörfü, şnorkelle dalış alternatiflerini değerlendirebilirsiniz.

24 saat süren partileriyle tanınan Malia’ya günlük turlar ile gidip, Malia’nın eğlence kültürünü tanıyabilir, eski sokaklarında kaybolabilir, geleneksel tavernalarının tadını çıkarabilirsiniz. Malia, Stalis’ten sadece 20 dakikalık yürüme mesafesindedir ayrıca gün içinde iki kez düzenlenen otobüs ya da mini tren ile ulaşım sağlayabilirsiniz.

Stalis’te uluslararası lezzetlerin yanı sıra Yunan mutfağına özel; "souvlaki" marine edilmiş kebap ve patatesten oluşan bir çeşit Yunan lazanyası sipariş edebilirsiniz. Ayrıca deniz ürünleri ve mezelere de mutlaka şans vermelisiniz. Yaz mevsiminin oldukça uzun yaşandığı Stalis’e seyahat için en uygun dönem, Mayıs ve Ekim ayları arasındadır.