Las Vegas Hilton at Resorts World

Dağ Eyaletleri, Las Vegas
Las Vegas Hilton at Resorts World Genel
Las Vegas Hilton at Resorts World Genel
Las Vegas Hilton at Resorts World Genel
Las Vegas Hilton at Resorts World Genel
Las Vegas Hilton at Resorts World Genel
Image More +121 fotoğraf
Las Vegas Hilton at Resorts World
999 Resorts World Avenue Dağ Eyaletleri, Las Vegas

Las Vegas Hilton at Resorts World konaklamanızda Las Vegas merkezinde, Fashion Show Alışveriş M. ile 9 dakika yürüyüş mesafesinde ve Las Vegas Kongre Merkezi ile 14 dakika yürüyüş mesafesinde olacaksınız. Bu 4,5 yıldızlı otel T-Mobile Arena Spor ve Konser Salonu ile 4,4 km ve Raider Stadyumu ile 7,6 km mesafede.

Yerel ve uluslararası mutfak seven misafirler için Famous Foods ideal; otelde yemek servisi yapan 20 restoran bulunuyor, ayrıca isteyen misafirler için 24 saat oda servisi var. Hafif yemek servisi 3 kahve dükkânında veya kafede yapılıyor. Misafirlere içecek servisi yapan havuz kenarı barı ve 7 bar/dinlenme salonu bulunmaktadır. Misafirlere her gün 6.00 ve 12.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 1678 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve ütü/ütü masası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Kumarhanede geçirilecek bir gece öncesinde 7 açık yüzme havuzu mükemmel bir dinlenme ve güç toplama olanağı sunar. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, hızlı giriş ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Las Vegas bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 250000 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Kişilik Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Deluxe
Deluxe Tek Kişilik Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Şehir Manzaralı
Deluxe
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Engellilere Uygun (Hearing, Strip View)
Oda,
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Engellilere Uygun (Hearing, Partial Strip View)
Deluxe
Deluxe Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak (Partial Strip View)
Deluxe
Deluxe Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak, Şehir Manzaralı
Deluxe
Deluxe Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak (Strip View)
Room
Deluxe Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak, Engellilere Uygun (Hearing)
Room
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak (Strip View)
Room
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak (Partial Strip View)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x