Conrad Las Vegas at Resorts World

Dağ Eyaletleri, Las Vegas
Conrad Las Vegas at Resorts World Genel
Conrad Las Vegas at Resorts World Genel
Conrad Las Vegas at Resorts World Genel
Conrad Las Vegas at Resorts World Genel
Conrad Las Vegas at Resorts World Genel
Image More +90 fotoğraf
Conrad Las Vegas at Resorts World
111 Resorts World Avenue Dağ Eyaletleri, Las Vegas

Conrad Las Vegas at Resorts World konaklamanızda Las Vegas merkezinde, Fashion Show Alışveriş M. ile 9 dakika yürüyüş mesafesinde ve Las Vegas Kongre Merkezi ile 14 dakika yürüyüş mesafesinde olacaksınız. Bu 5 yıldızlı otel T-Mobile Arena Spor ve Konser Salonu ile 4,4 km ve Raider Stadyumu ile 7,6 km mesafede.

Çin mutfağı seven misafirler için FUHU ideal; otelde yemek servisi yapan 20 restoran bulunuyor, ayrıca isteyen misafirler için 24 saat oda servisi var. Hafif yemek servisi 3 kahve dükkânında veya kafede yapılıyor. Otelde misafirlere içecek servisi yapan 6 bar/dinlenme salonu veya 4 havuz kenarı barı mevcut. Misafirlere her gün 6.00 ve 12.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 1496 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize emanet kasası, ütü/ütü masası ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Kumarhanede geçirilecek bir gece öncesinde 7 açık yüzme havuzu mükemmel bir dinlenme ve güç toplama olanağı sunar. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, hızlı giriş ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Las Vegas bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 250000 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Premium
Premium Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak, Şehir Manzaralı (Strip View)
Premium
Premium Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Şehir Manzaralı
Premium
Premium Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak (Strip View)
Süit,
Süit, 2 Yatak Odası (Strip View)
Premium
Premium Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak, Şehir Manzaralı
Süit,
Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Engellilere Uygun, Şehir Manzaralı (Roll-In Shower)
Premium
Premium Süit, 2 Yatak Odası
Süit,
Süit, 1 Yatak Odası
Room
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Engellilere Uygun, Şehir Manzaralı (Roll-In Shower)
Room
Premium Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Engellilere Uygun, Koy Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x