Large View & Hot Tub

Les Berges du Lac
Large View & Hot Tub Öne Çıkan Resim
Large View & Hot Tub Oda Düzeni
Large View & Hot Tub Oda Düzeni
Large View & Hot Tub Oda Düzeni
Large View & Hot Tub Oda Düzeni
Image More +22 fotoğraf
Large View & Hot Tub
Blvd de la feuille d erable -Residence la merveille du lac- 6 eme etage- Apt 3 , Les Berges du Lac

Bu apart otel misafirlere Tunus (Les Berges du Lac) bölgesinde, Roman Circus ve Espace Diwan ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu apart daire Byrsa Hill ile 2,2 mi (3,5 km) ve Roman Amphitheatre ile 2,2 mi (3,5 km) mesafede.

Misafirler için hafif yemek büfesi/şarküteri var; ayrıca apart dairede 24 saat oda servisi sunuluyor. Misafirlerehafta içi 9.00 ve 13.00 arasında ücretsiz kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Klimalı bu apart dairede mutfak, buzdolabı ve fırın var. Misafirler için apart dairede bir Select Comfort yatak mevcuttur. Size özel, balkon vardır. Keyifli vakit geçirmeniz için ücretsiz kablosuz İnternet ve plazma televizyon var. Misafirler için özel banyoda jakuzi ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya kapalı havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu apart dairede misafirlere danışma (concierge) hizmetleri, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve kuaför sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x