Business Apartment with View & Hot Tub

Les Berges du Lac
Business Apartment with View & Hot Tub Öne Çıkan Resim
Business Apartment with View & Hot Tub Dış Mekan
Business Apartment with View & Hot Tub Oda Manzaraları
Business Apartment with View & Hot Tub Oda Manzaraları
Business Apartment with View & Hot Tub Oda Düzeni
Image More +14 fotoğraf
Business Apartment with View & Hot Tub
Maple Leaf Street, Residence Iceberg Apt B 41 , Les Berges du Lac

Business Apartment with View & Hot Tub misafirlere Tunus (Les Berges du Lac) bölgesinde, Roman Circus ve Espace Diwan ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu spa olan otel Byrsa Hill ile 2,7 mi (4,4 km) ve Roman Amphitheatre ile 2,7 mi (4,4 km) mesafede.

Otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 13.00 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimiz özel havuz ve özel spa küveti bulunan klimalı odalarda evlerinin konforunu yaşayabilm ektedir. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kuştüyü yorgan ve Frette Italian çarşaf takımı bulunur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimiz için özel mutfak ve içinde tam boy buzdolabı/dondurucu, fırınlar ve set üstü ocak vardır. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için dijital TV kanalları olan 50-inç plazma televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo ile jakuzi ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri.

Spada misafirlerimize masaj ve vücut bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz için 2 spa küveti, ücretli su parkı ve sağlık kulübü mevcuttur.

Misafirler için hızlı giriş ve hızlı çıkış vardır. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x