LaPonye Apartments Ntinda

Kampala
LaPonye Apartments Ntinda Dış Mekan
LaPonye Apartments Ntinda Yerinde Yemek
LaPonye Apartments Ntinda Yerinde Yemek
LaPonye Apartments Ntinda Banyo Tipleri
LaPonye Apartments Ntinda Oda
Image More +7 fotoğraf
LaPonye Apartments Ntinda
Semawata Rd , Kampala

LaPonye Apartments Ntinda misafirlere Kampala (Ntinda) bölgesinde, İngiliz Yüksek Komiserliği ve Metroplex Alışveriş Merkezi ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı apart daire Victoria Gölü ile 10,3 mi (16,6 km) ve Ndere Kültür Merkezi ile 1,3 mi (2,1 km) mesafede.

LaPonye Apartments Ntinda misafirlerine yemek servisi yapan market vardır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 20 odada mutfak, buzdolabı ve fırınlar bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj sunulmaktadır. Bu apart dairede misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, kuaför ve otelde alışveriş sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Premium
Premium Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Premium Tek Kişilik Oda
Room
Economy Stüdyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x