Evelyn Apartments

Kampala
Evelyn Apartments Dış Mekan
Evelyn Apartments Oda Düzeni
Evelyn Apartments Oda Düzeni
Evelyn Apartments Oda Düzeni
Evelyn Apartments Oda Düzeni
Image More +8 fotoğraf
Evelyn Apartments
Ntinda , Kampala

Evelyn Apartments misafirlere Kampala (Ntinda) bölgesinde, İngiliz Yüksek Komiserliği ile 5 dakika sürüş mesafesinde ve Metroplex Alışveriş Merkezi ile 5 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Victoria Gölü ile 10,4 mi (16,7 km) ve Ndere Kültür Merkezi ile 1,1 mi (1,8 km) mesafede.

Otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 15 ayrı ayrı dekore edilmiş odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar mevcuttur. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır.

Açık havuz ve spor salonu dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu otelde ayrıca piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Exclusive
Exclusive Apart Daire, 2 Yatak Odası
Room
Exclusive Apart Daire, 2 Yatak Odası
Room
Apart Daire, 3 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x