Hotel Top Five

Kampala
Hotel Top Five Genel
Hotel Top Five Genel
Hotel Top Five Genel
Hotel Top Five Öne Çıkan Resim
Hotel Top Five Dış Mekan
Image More +42 fotoğraf
Hotel Top Five
Ntinda Muteesa II Road , Kampala

Hotel Top Five misafirlere Kampala (Ntinda) bölgesinde, İngiliz Yüksek Komiserliği ve Metroplex Alışveriş Merkezi ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Victoria Gölü ile 10,2 mi (16,4 km) ve Ndere Kültür Merkezi ile 1,3 mi (2,2 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimiz için kontinental dâhildir.

55 oda mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları mevcuttur. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Çatı katında teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde ayrıca ücretsiz bebek bakımı, düğün organizasyonu hizmeti ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, 24 saat açık ofis ve hızlı giriş mevcuttur. Otelde konferans merkezi ve toplantı odası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Kişilik Oda
Deluxe
Deluxe Oda
Room
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x